• Algoritmusokat fejlesztünk

    Társaságunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy kihasználjuk a direkt bankközi termékek kereskedéséből adódó magas profitlehetőséget a megfelelően alacsony kockázatvállalás mellett.

Építjük a jövőnket!

Matematikai alapokon működő kereskedési mintát alkalmazunk. Algoritmizált, egymásra épülő kötések szubjektív döntések nélkül. A portfolióba csak tőkeáttételes, származtatott opciós termékek kerülnek, a leglikvidebb instrumentumok közül, melyeket non-stop piacokon kereskednek.

Társaságunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy kihasználjuk a direkt bankközi termékek kereskedéséből adódó magas profitlehetőséget a megfelelően alacsony kockázatvállalás mellett. Létrehoztunk az infrastruktúrát, megteremtettük a matematikai, jogi és banki hátterét, kiválasztottuk a stratégiailag legkedvezőbb pénzintézet.

Állítjuk és bizonyítjuk, hogy az árfolyamok kiszámíthatatlansága ellenére is létezik olyan üzletkötés sorozat, amely bármilyen esemény bekövetkezésekor is képes profitot termelni. Stratégiánk algoritmusa megfelelően kombinálja a devizapiaci instrumentumokat és az idő, elmozdulás függvényében megadja a mindenkor megfelelő üzletkötést és pozíciókombinációt a hozam elérése érdekében. Algoritmusunk NEM tartalmaz semmilyen spekulációt, feltételezést. Iránysemleges stratégiánk, több instrumentum származtatott termékeinek kombinációjával épül fel.

Választott befektetési instrumentum: FOREX spot és opció

A leglikvidebb piacon, a devizapiacon a legnagyobb forgalmú devizapárokat választottuk, hogy ne jelentsen gondot a kötési lehetőség folyamatossága, ne forduljanak elő szakadások az árjegyzésekben és a származtatott termékek (opció, határidős kötések) is folyamatosan kereskedhetők legyenek. Ezekben az instrumentumokban a nagy likviditás miatt 100-500-szoros tőkeáttétel érhető el, ami azt jelenti, hogy a kockázatkezelés miatt lecsökkent hozam bár pár tízezred pont, mégis a több mint százszorosát eredményezi a tőkére vetítve.

Még egy dolog

  • 2

    Fontosnak tarjuk, hogy kizárólag a saját vagyonunkat gyarapítjuk. Nem használjuk más forrásait, nem is fogjuk. Amennyiben te is részvényese szeretnél lenni a társaságunknak vedd fel velünk a kapcsolatot. Szívesen találkozunk veled!

    Read more
  • 1

    Read more

 

logo_big